Moodulkorstnasüsteemid TONA ja Scancore

26 Jaanuar, 08:49    Katused, korstnad      Tallinn, Harjumaa    40
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
99€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Äri Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Moodulkorstnasüsteemid TONA ja Scancore

TONA on uue põlvkonna moodulkorsten, mille tänapäevane HighTech-keraamiline siselõõr on vastupidav kõikidele kütuseliikidele. Kvaliteetne HighTech keraamika suurendab töökindlust ja korstnasüsteemi on lihtne paigaldada. Eeliseks kõrge töötemperatuur - kuni 600° C. Eksklusiivsed materjalid, optimaalne ülesehitus ja sobivad paigaldustingimused annavad TONA suitsutoru süsteemile garantii kuni 30 aastat.

Scancore moodulkorsten on turvaline, lihtsasti paigaldatav ja vastupidav korsten, mis sobib kõikidele puiduküttega kütteseadmetele: pliidid, ahjud, kaminad ja saunakerised. Scancore korstnaplokid on toodetud vulkaanilisest laavakivist, mis tagab korstna töökindluse ka kõrgetel temperatuuridel. Scancore korstnasüsteem ei sobi gaasi- ja õliküttele. Scancore korstnaplokkidele kehtib 10 aastane garantii.

Pakkumise saamiseks saatke e-mail: [email protected]

Ehitusmaterjalide jae ja projektimüük, ning hulgikaubandus. Erinevate toodete turundamine Eestis.
TASOSTAR-Kaubandus
Rävala pst. 8. Tallinn.
tel: 53090029
[email protected]
www.buildingmaterial.ee

Müügil erinevad ehitusmaterjalid soodsate hindadega:
ehitusplokid, kuivsegud, soojustusmaterjalid, ehitusplaadid, liimpuit-tooted, PVC aknad uksed aknalauad ja garaaziväravad.

Korsten, moodulkorstna süsteemid, korstnad, moodul, moodulkorsten, korstna moodulid, moodulkorstnad, lõõr, lõõrid, korstnakivi, korstnakivid, siiber, siibrid.

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake