Benders tooted

16 Jaanuar, 17:19    Katused, korstnad      Tallinn, Harjumaa    19
Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
15€ Hind
Harjumaa Maakond
Tallinn Omavalitsus
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Benders tootevalik on lai. Katusematerjalid, tänavaplaadid, moodulkorstnad.
Bendersi katusekivid, TONA ja Scancore Moodulkorstnad.

Kvaliteetne kivikatus. Täielikud katuselahendused soodsalt, enimmüüdud katusekivi Rootsis.

Benders on Rootsi pere-ettevõte, mis on loonud galantseid ning vastupidavaid katusekive juba 50 aastat. Tänaseks on Bendersist saanud liider Rootsi betoonist katusekivide turul.
Benders Mecklenburger on traditsioonilise vormiga katusekivi. Omapäraseks teeb selle kivi tema lainejoon, mis on kombinatsioon tasapinnalisest ja lainelisest profiilist. Mecklenburgerit on lihtne paigaldada, valida saab kuue värvi ja kahe erineva lõppviimistluskihi vahel. Mõelge katusest kui maja viiendast fassaadist, millel on maja välimuse seisukohast väga suur tähtsus. Erinevad värvide ja lõppviimistluskihtide kombinatsioonid võimaldavad teil leida just teie isikupärase katuse.

Benders tänavakivid. Benders müüri-, sillutus- ja tänavakivide sortiment on üks turu laiemaid. Benders tooted on valmistatud peamiselt betoonist, looduslikust materjalist, mille koostisse kuuluvad kruus, liiv, tsement ja vesi.

Täpne sobivus paigaldamisel, vastupidavus ning ilmastikukindlus on Benders toodete puhul iseenesestmõistetavad. Benders-i jaoks on väga oluline, et te oma terrassi või müüri vaadates õnnelik oleksite ja uhkust tunneksite. Soovime teile valikute tegemisel edu!

Lisainfo pakutavate toodete kohta: www.benders.ee

tel: 53090029
[email protected]

Müügil erinevad ehitusmaterjalid soodsate hindadega:
ehitusplokid, kuivsegud, soojustusmaterjalid, ehitusplaadid, liimpuit-tooted, PVC aknad uksed aknalauad ja garaaziväravad.

profiilkivi, kaldkatus, katus, katusekivi, Antiik, katusekivid, reakivid, reakivi, kivikatus, kivikatused, profiil, betoonkatusekivid, betoonkatusekivi, katuselahendused, Palema, katusekattematerjal, katusekattematerjalid, katus, katused, Betoon-katusekivi, Benders, tänavakivi

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake