Starter, generaator - Bosch, Valeo, Denso

23 Märts, 09:55    Varuosad       Pärnumaa    34

85€

Kuulutuse sisu Lisa lemmikutesse Jaga Facebookis
85€ Hind
Pärnumaa Maakond
Era Kuulutuse tüüp
Müüa Tehingu tüüp

Pakume uusi startereid ja generaatoreid tuntud brändi Bosch, Valeo, Denso, Magnetti Marelli. Hinnad alates 85 EUR. Kindel kvaliteet! Tarneaeg 2-4 tööpaeva. Pakkume startereid ja generaatoreid järgmistele sõidukitele:

Volkswagen
Ford
Audi
Opel
BMW
Toyota
Mercedes-Benz
Volvo
Peugeot
Mitsubishi
Citroen
Renault
Chrysler
Hyundai
Skoda
Kia
Suzuki
Seat
Saab
Fiat
Subaru
Chevrolet
Jeep
Lexus
Land Rover
Dacia
Dodge
Alfa-Romeo
Pontiac
Rover
Jaguar
Isuzu
Mazda
Honda
Nissan

Saada oma sõiduki andmed nimelt mark, mudel ja väljalaske aasta/kuu, kere, mootor, võimsus. ( kui auto väljalase satub facelifti peale, siis täpsustage, mis kerega on tegu, kas enne või pärast facelifti). Või oma starteri/generaatori originaal- või analooginumber meile e-mailile ja teeme sulle parima pakkumise Eestis!!!



Plaanid õlivahetust oma sõidukile? Osta õlifilter või muu varuosa meie e-poest www.auto11.ee ja saad mootoriõli MOBIL SUPER 3000 XE 5W30 5L uskumatu hinnaga ainult 28 Eur. JAH JAH 5 liitrit 28 euroga!!! MOBIL SUPER 3000 XE 5W30 on täissünteetiline mootoriõli bensiini- ja diislikütusel töötavate sõidu- ja pakiautode mootoritele. Sõidu- ja veoautovaruosad ühe parima hinnaga Eestis!
Võrdle julgelt hindu teiste varuosade müüjatega. Sisesta varuosakood meie otsingusse www.auto11.ee ja vaata, mis hinnaga pakume seda meie. Kui kataloog ei anna vastust, siis võta meiega julgelt ühendust www.auto11.ee

Võta kuulutajaga ühendust
Palun oodake